Hakkımızda

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 31. yılında emin adımlarla yürürken, bir dünya üniversitesi olma yolunda hızla ilerliyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Medya Merkezi Koordinatörlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve yayın hayatına Mart 2012’de başlayan üniversite radyosu bu büyümeye katkı sağlıyor.

Üniversite Radyosu, 104.7 frekansından Çanakkale’de ve internet üzerinden radyo.comu.edu.tr adlı web adresinden de tüm dünyadan dinlenebiliyor.

Genç, dinamik ve enerji dolu altyapısıyla, her saati dolu dolu geçen yayın akışıyla, kaliteyi yakalayabileceğiniz Kampüs FM Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Sesi olmaya devam ediyor.

Kampüs FM nitelikli, tarafsız ve doğru yayıncılık ilkesiyle sürdürdüğü yayınlarında aktüel ve güncel programlarıyla eğitim, sağlık, teknoloji, kültür, sanat gibi çeşitli konulara, haber bültenlerine, üniversitedeki bilim ve sanat etkinliklerine, Türk ve dünya müziğinin seçkin örnekleriyle hazırlanmış çeşitli müzik programlarına yer veriyor.

Ayrıca Kampüs FM,  Türkiye'nin en prestijli organizasyonlarından 4. ve 5. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri'nde, yaklaşık 40 üniversite radyosu arasından iki defa birincilik kazanarak 'Türkiye'nin En İyi Üniversite Radyosu' unvanını hak etmiştir. Üniversite radyomuz, son olarak da OYDAR Radyo Akademi Ödüllerinde aldığı birincilikle ülkemizin en iyi üniversite radyosu olarak anons edilerek üniversiteler arası radyo yayıncılığı alanında öncü bir konuma gelmiştir.