ERKENCİ KUŞ DİZİSİ'NDE UFUK BEYDEMİR RÜZGARI !

 

Türkçe rock müziğin genç ve yetenekli ismi Ufuk Beydemir, “Sevda Gibi” albümünün ikinci video klibini geçtiğimiz günlerde Yüreğimdesin isimli şarkısına çekti.

Reyting rekorları kıran, Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrollerini paylaştığı Erkenci Kuş dizisinde yayınlanan Yüreğimdesin şarkısı, izleyicilerin beğenisini toplayarak hızla yükselişe geçti ve dijital platformlarda üst sıralara yerleşti.

Albümünde tekrar yükselişe geçmesi ve en çok satanlar listesinde 11. sıraya çıkmasıyla gündeme gelen Ufuk Beydemir, sosyal medyada da büyük etki yarattı. Şarkı, Youtube'da saatler içerisinde binlerce kez izlendi ve yorum yağmuruna tutuldu.

Söz, müzik ve düzenlemesi Ufuk Beydemir'e ait olan, hit olmaya aday son dönemin en iddialı şarkılarından Yüreğimdesin'in klip çekimi, İstanbul’un Beykoz ilçesi ve Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde gerçekleştirildi ve klibin yönetmenliğini Murat Özfilizler üstlendi.

Genç bir adamın hikayesi...

 

Ufuk Beydemir’in “Yüreğimdesin” video klibinde çaresiz bir aşk içinde sürüklenen, bu döngüden bir türlü kurtulamayan ve farklı dünyalara, farklı kapılar açabilmek için amansız bir mücadele veren genç bir adamın hikayesi anlatılıyor.

Klipte kendisinin yanı sıra Ufuk Beydemir’e, albüm kayıtlarında ve konserlerde birlikte sahne aldığı müzisyen arkadaşları da eşlik etti. Klipte yönetmen yardımcısı ve sanat yönetmeni Berna Özfilizler, görüntü yönetmeni Ahmet Cihan Demircan ve arka planda da 8 kişilik usta bir ekip iki gün süren çekimlerde büyük bir özveriyle çalıştı.

ZOOM Müzik etiketiyle yayınlanan Sevda Gibi albümünün '' Yüreğimdesin '' şarkısına çekilen ikinci video klibi, 16 Ağustos Perşembe günü tüm dijital platformlarda ve müzik kanallarında yerini aldı.


19.09.2018 11:41