EMRAH KARADUMAN & YASİN KELEŞ ‘YUH YUHH’ ft SELDA BAĞCAN

Yaptıkları her proje ile listebaşı olmayı başaran ünlü prodüktörler Emrah Karaduman ve Yasin Keleş, dönemin en güçlü hitlerinden ‘Yuh Yuh’ u Selda Bağcan’ın 1977 yılında ki orjinal vokal  kayıtı ile günümüze uyarladılar. Daha önce ayrı ayrı yaptıkları Neşet Ertaş eserlerinin düzenlemeleriyle tabuları yıkıp yeni bir kapı aralayan, yeni nesilin de büyük ustayı tanımasını sağlayıp,  tüm listeleri alt üst edip ortalığı kasıp kavuran ünlü prodüktörler Emrah Karaduman ve Yasin Keleş yeni çalışmaları ‘Yuh Yuh’ ile yine çok konuşulacaklar!

Yıllardır Selda Bağcan’ın eşsiz yorumuyla dinlediğimiz, döneminde çok dikkat çeken sözleriyle dillerden düşmeyen ‘Yuh ‘Yuh’ un söz ve müziği Aşık Mahzuni Şerif’e ait, düzenlemesini ise iki ünlü prodüktör beraber tamamladı.

Emrah Karaduman & Yasin Keleş ‘Yuh Yuhh’ ft Selda Bağcan projesi için dikkat çekici ve bir o kadar renkli bir video klip hazırlandı. Arda Tulum; şarkı sözlerinden de esinlenip eğlenceli çizimler ile kaleme alarak klibi komple karikatürize hale getirip resmederek şarkının klibini tamamladı. İşinde rüştünü ispat etmiş ünlü prodüktörler şarkının özgün ve etkin özelliklerine bağlı kalarak yeniden günümüze uyarladığı ‘Yuh Yuhh’ yeni versiyonu ile olduğu kadar klibiyle de çok dikkat çekip konuşulacak gibi.

 

Emrah Karaduman & Yasin Keleş ‘Yuh Yuhh’ ft Selda Bağcan 7 Ocak itibariyle tüm dijital müzik platformları ve video klibi ile Emrah Karaduman youtube kanalında yayında!


13.01.2022 11:21