Ünlü İsimler ÇOMÜ'deydi

Ünlü sanatçı İlyas Yalçıntaş ve radyo programcıları Tuğçe Açıkgöz ile Merih Güzelarda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde düzenlenen 'Radyo Günlüğü' söyleşisine katıldı.

Troya Kültür Merkezi'de Radyo TON, Kral Pop, Radyo İletişim ve Üniversite Medya Birliği'nin ortaklaşa düzenlediği söyleşi Troya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Müzik ve radyoculuk hakkında keyifli geçen söyleşide Sanatçı Yalçıntaş da söylediği parçalarla salondakilere müzik ziyafeti sundu.

Ödüllü üniversite radyomuzu da ziyaret eden ünlü isimler, yayın akışı ve ekipman kalitesi olarak ÇOMÜ Radyosunun bir üniversite radyosundan daha fazlasına sahip olduğunu belirttiler.

Ünlü Sanatçı İlyas Yalçıntaş ÇOMÜ Prodüksiyon Stüdyolarında...

Gerçekleştirilen etkinlik kapsamında İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan ve ÇOMÜ Medya Genel Yayın Yönetmeni Vural Bulut tarafından konuklara plaket takdim edildi.