Sertab Erener'den Yeni Şarkı 'Belki De Dönerim'

  Sertab Erener'in bir süredir merakla beklenen yeni single'ı 'Belki De Dönerim'e kavuştuk. 'Kırık Kalpler Albümü'yle başlayıp 'Bastırın Kızlar' ile devam eden 'Yeni dönem Sertab' rüzgârı 'Belki De Dönerim'le devam ediyor. Ancak bu yeni şarkının önemli bir farkı da var..

 

Akustik rock ve pop-rock diyebileceğimiz türdeki şarkı, daha ilk dinlemede akılda kalıcı sözleri ve nakaratıyla dikkat çekiyor. Düzenlemesi ve dozundaki agresifliği Sertab Erener'in sesine çok yakışmış.

 

'Sertab Gibi' dönemini hatırlatıyor

 

Şarkının asıl büyük başarısı ise, Sertab Erener'in 'Kırık Kalpler Albümü'yle başlayan gitar ağırlıklı müziğini hem doğru yansıtması hem de iyi bir hit olabilmesi.

'Olsun'dan ya da 'Tek Başına'dan çok daha büyük bir hit potansiyeli olan 'Belki De Dönerim', Erener'in 'Sertab Gibi' dönemlerini de hatırlatıyor.

 

Sanatçının 'Emre Kula' ile beraber yazdığı şarkının sözleri ise  'Can Bonomo'ya ait. Karaköy'deki St Pier Han'da 'Mehmet Çelebi' yönetmenliğinde çekilen video klipte Sertab Erener'in çocukluğunu da 6 yaşında bir oyuncu canlandırdı. Sertab Erener klipte 1940'lı yıllardan kalma kostümler kullandı. 

 

 

 

 


07.12.2018 10:22