MÜZİK GÜNDEMİN KONUĞU: GÜLBEN ERGEN

Müzik Gündem her hafta radyo röportajlarında ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Son parçasıyla müzik listelerinde zirvelerde olan Gülben Ergen, Atiye Şahin'in konuğu oldu. Müzik kariyerinde daha önceden de Sezen Aksu parçalarıyla isminden sıkça söz ettiren Ergen, yine bir Sezen Aksu parçasıyla dönüş yaptı. 
"İnfilak doğru bir toprak, Sezen Aksu doğru bir tohum." 
"İnsanın emek verdiği şeylerle ilgili böyle güzel şeyler duyması çok önemli. İnfilak doğru bir toprak, Sezen Aksu doğru bir tohum. İkisi birleşince ben bu işten çok güzel nemalandım. İyi ki İnfilak benim şarkım oldu, iyi ki ben okudum. Dilerim ki o çok sevdiğiniz Aşkla Aynı Değil, Giden Günlerim Oldu, Teşekkür Ederim gibi bu da çok kalıcı olur" diyen Ergen; albümle ilgili de şunları söyledi:
"İnfilak aslında albüm şarkısıydı. Albümü 2019'a erteledik. Şu anda ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sorunlar sebebiyle albümü ertelemek akıllıca bir işti. Albümde 10 tane pırlanta var ve onların yerleşimi, kliplenmesi, çıkması ve maddi manevi hazırlıkları şu anda doğru zaman değildi. Ama single için doğru zamandı" diyerek albümü ertelediklerini dile getirdi.
Sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait parçanın yönetmenliğini Murat Joker üstlenirken, düzenlemesi ise Taşkın Sabah'a ait.
Gülben Ergen, yeni teklisi "İnfilak" için son söz olarak: 
Doğru kişilerle doğru bir iş çıkardıklarını dile getirerek, şarkısını önce Allah’a sonra radyolara emanet ettiğini dile getiridi.
Her yaştan büyük bir hayran kitlesine sahip olan Gülben Ergen, kendisini seven kadınlara ve çocuklara teşekkür ederek, içerisinde yer aldığı “Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu” projesi sayesinde pek çok çocuğun sesi olurken, bu alanda çalışmaya devam edeceğini de ekledi.

 


05.11.2018 14:25