"ÇOMÜ'nün Yerli ve Milli Üniversite Radyosu"

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, 28 Ekim Cuma günü ÇOMÜ Radyo'nun misafiri oldu.

Gazeteci Kadir Kenar'ın hazırlayıp sunduğu Ortak Akıl programına konuk olan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Karadağ, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Program sonrası Karadağ tarafından ÇOMÜ Radyo, ÇOMÜ TV ve ÇOMÜ Gazete Genel Yayın Yönetmeni Vural Bulut'a, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi gecesi ÇOMÜ Radyosu'nun göstermiş olduğu gayrete ithafen bir plaket verildi. AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, sosyal medya hesabından verilen plaketi şu sözlerle paylaştı;

15 Temmuz gecesi Radyo TON ekibi kanlı darbe girişiminin devam ettiği saatlerde aktardıkları canlı yayınlarla halkın sokağa çıkıp demokrasi mücadelesine katılması için aracı olmuştu. Kalkışmadan sonra ise gerek mikrofon başında gerekse de demokrasi nöbetlerinde yer almış ve darbe girişimine karşı en sert tepkiyi göstermişti. ÇOMÜ Radyosunun bu duruşu AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ tarafından "ÇOMÜ'nün Yerli ve Milli Üniversite Radyosu" şeklinde paylaşıldı.