CAN BONOMO'DAN TÜRKİYE'DE BİR İLK!

Alternatif müziğin başarılı ve sevilen temsilcilerinden Can Bonomo, Kainat Sustu albümün 3.video klip çalışmasını albümün en çok dikkat çeken şarkılarından biri olan 'Keyfim Kaçık Acık' şarkısına çekti.

 

Klibin yönetmenliğini hayranlarıyla beraber yapan Can Bonomo, sıradışı ve özel bir çalışmaya imza atarak kendisini konserlerinde izlemeye gelen hayranlarının çektiği videoları, klibinde kullandı.Aynı zamanda konserde ki performans kaydıyla birlikte kurgusunu yapan sanatçı albümdeki şarkının versiyonu yerine konserdeki performansını kullanmayı tercih etti. Hayranlarından konserlerde çektikleri görüntüleri mail yoluyla ulaştırmalarını isteyen sanatçı, bu şekilde yönetmen koltuğuna hayranlarını oturtarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi.

 

Tüm hayranlarına bir hediye niteliğinde olan klip, hem hayranlarını hem de kendisini mutlu etti. Can Bonomo, binlerce video arasından seçilen görüntülerle hazırlanan klip ile ilgili duygularını ise şu sözlerle anlattı:

''Keyfim Kaçık Acık şarkımıza klip çekmemize yardım etmenizi rica etmiştik. Sayenizde konserlerimizden çekilmiş binlerce görüntümüz oldu. Yönetmenliğini dinleyicilerimizin bizzat üstlendiği klibimiz çıkıyor. Türkiye'de bir ilke daha imza atmamıza vesile olduğunuz için teşekkür ederiz.''

 

Söz ve müziği Can Bonomo'ya, düzenlemesi ise Can Saban'a ait olan Keyfim Kaçık Acık şarkısının video klibi bugün itibarıyla tüm müzik kanallarında vedijital platformlarda yerini aldı.


19.09.2018 11:39